Διαμέρισμα 7 - Liberty Park PlaceLiberty Park Place

Το Liberty Park Place είναι ένα μοναδικό διαμέρισμα που έχει φιλόξενη ατμόσφαιρα, με μοναδικά έπιπλα και αισθητική. Είναι το ιδανικό μέρος αν θέλετε να βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να μένετε σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα όπου να μπορείτε να περάσετε χρόνο ευχάριστα. Από εδώ θα έχετε γρήγορη πρόσβαση στο μετρό, ενώ ταυτόχρονα είστε κοντά στην αμερικανική πρεσβεία και σε πολλές κλινικές και νοσοκομεία.

Το μεγάλο σαλόνι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα, ενώ το υπνοδωμάτιο μπορεί να κοιμήσει άλλα 2, συνολικά 5 άτομα. Το υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, καθώς και για το υπόλοιπο σπίτι υπάρχουν ανεμιστήρες. Υπάρχει μια μικρή κουζίνα, καλά εξοπλισμένη, για να ετοιμάσετε τα γεύματά σας, και φυσικά  ιδιωτικό μπάνιο.

Δύο μεγάλα μπαλκόνια σας προσκαλούν να καθίσετε έξω και να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο! Το σπίτι είναι ευάερο, ηλιόλουστο και πολύ ευχάριστο καθώς βρίσκεται στον έκτο όροφο. Ο ανελκυστήρας ανεβαίνει στο πέμπτο και στη συνέχεια οι σκάλες σας μεταφέρουν στον έκτο όροφο.


Παροχές

Wi-Fi Lorem Θέα Lorem Στεγνωτήρας Μαλλιών
Τηλεόραση Ποτό Καλωσορίσματος Καφετιέρα
Κλιματισμός Καθημερινή Καθαριότητα Παροχές Μπάνιου
Ψυγείο Μπάνιο/Ντουζιέρα ΠρωινόΦωτογραφίες